Bläddra

Jubileumsbok : 40 år av kärlek

Kategorier: Modern romantik Romantik Skönlitteratur
Köp här

Jubileumsbok : 40 år av kärlek

Kategorier: Modern romantik Romantik Skönlitteratur
Köp här

Bortom all kontroll

Stephanie McKinley har alltid beundrat skådespelaren Jordan Simpson, så när han visar sig vara den senaste patienten är chocken total! Fast nu måste hon möta mannen bakom den berömda fasaden: Jordan St Claire. Högljutt klagande på sin familjs stora egendom är han ganska irriterande, men han är också farligt attraktiv ...

Operation övertalning

Den rastlösa miljardären Kieran Wolff har återvänt hem, fast besluten att vinna tillbaka sin stora kärlek och bli en del av dotterns liv. Men det är lättare sagt än gjort, för Olivia Delgado  kvinnan han en gång lämnade  kan inte glömma hur han ljög om sin bakgrund, sårade och övergav henne.

Om sagan blir sann

Den passionerade affären med den vackra prinsen fick ett mycket olyckligt slut. Nu har Kiki Fender tagit tjänst som läkare på ett lyxigt kryssningsfartyg, för att glömma äventyret med Stefano Mykonides. Men så en dag dyker plötsligt prinsen upp och Kikis tillvaro vänds upp och ner.

En på miljarden

Efter bara en blick från den irriterande mannens sammetslena ögon är Ruby rödare än ett körsbär. Callums bil har kraschat in i hennes, och plötsligt är ingenting längre som förut. Hon som alltid styrt och ställt när det gäller förhållanden står totalt handfallen, Callum verkar nämligen kunna se rakt igenom de avsnäsande repliker hon skyddar sitt skälvande hjärta med.