Bläddra

Kvinnor som riskerar allt : hemliga sändebud för Jesus i muslimvärlden

Kategorier: Filosofi och religion Religion och tro
Köp här

Kvinnor som riskerar allt : hemliga sändebud för Jesus i muslimvärlden

Kategorier: Filosofi och religion Religion och tro
Köp här
Mellanösterns oväntade hjältar

Kvinnor som riskerar allt är en samling medryckande och sanna berättelser som tar dig djupt in i hjärtat av Mellanöstern – Saudi­arabien, Gazaremsan och andra oroshärder. Paret Doyle har med egna ögon fått uppleva att när Jesus sätter en muslimsk kvinna fri blir hon en ostoppbar kraft för Guds rike.
Det här är ex-muslimska kvinnor som nu följer Jesus och som trots enorma risker för sig själva och sina familjer vittnar för sina män och sina barn och leder andra till att tro på Kristus som Guds son.
Du kommer att uppleva hur du blir stärkt i din tro och utmanad av dessa modiga, ­djärva hjältinnor som smugglar biblar i burkor och för in budskapet om Jesus i terrordominerade områden.
Berättelserna i boken är både andlöst spännande och hjärtslitande. Kvinnorna lever på själva frontlinjen och sprider evangelium utan fruktan, och det är uppmuntrande att läsa om hur evange­liet segrar.

Sagt om boken
”Berättelserna i den här boken har gjort mig förkrossad, fått mig att gråta och att be på mina bara knän för dessa kvinnor som vågat allt för att följa Jesus.”
Anne Graham Lotz, författare

”Klargörande, förundrande och inspirerande – Kvinnor som riskerar allt är en omtumlande inblick i livet bakom slöjan.”
Leslie och Lee Strobel

”Jag älskar berättelserna i den här boken, och mer än en gång blev jag rörd till tårar. De är ögonblicksbilder av vad Gud just nu gör bland muslimska kvinnor i Mellanöstern.”
Dr Hormoz Shariat, författare till Irans stora väckelse

Om författarna
Tom Doyle är ledare för Uncharted Ministries, framgångsrik författare, populär talare runt om i världen, pastor, missionär till de onådda och en erfaren reseledare i Israel och Mellanöstern. Han är författare till Syner och drömmar, ”Är du kristen ska du dö!” och I ­eldens lågor.

JoAnn Doyle är medgrundare till Not Forgotten, Uncharted Mini­stries arbete bland kvinnor, och populär talare runt om i världen, språkrör för kvinnor i Mellanöstern och missionär. Hon leder kvinnoteam som besöker både ­Israel och muslimvärlden.