Bläddra

Läs den här om du vill ta bra bilder

Kategorier: Fotografi Fotoutrustning och fototeknik Konst
Köp här

Läs den här om du vill ta bra bilder

Kategorier: Fotografi Fotoutrustning och fototeknik Konst
Köp här
En genvägsbok till bättre bilder!

Många gör-så-här-böcker har ofta en stor nackdel. De lär ut för mycket på en gång. Du hinner tröttna innan det är dags att testa. För att komma igång behöver du en knuff i ryggen och en inspirerande lärare. I den här boken får du just det!

Inga krångliga tabeller. Inga nördiga diagram. Ingen kamerajargong och mumbo jumbo. Den här boken ger dig konkreta baskunskaper om fotograferingens grunder: komposition, exponering och ljus. Och viktigast av allt: den lär dig att se!

Boken vänder sig till dig som vill komma åt din digitala systemkameras möjligheter. Du kommer att se skillnaden redan på nästa bild du tar. Analyser av 50 mästarfotografers bilder inspirerar dig att hämta kameran och direkt omsätta dina nya kunskaper i praktiken.

Ur innehållet

- Ta inte bilder skapa dem!

- Gå nära och sen ännu närmare!

- Centrera inte tänk i tredjedelar!

- Rörelseoskärpans skönhet

- Kamerans känsloliv

- Dra detaljerna ur skuggan

- Skapa djup med hårt ljus

- Smickra med mjukt ljus

- Titta inte se!

- Förklara inte allt i dina bilder ställ frågor!

Henry Carroll har examen från Royal College of Art i London och är en etablerad författare, fotograf och föreläsare. Carroll är grundare till Frui en ny fotoutbildning i London som tar emot elever från hela världen. Läs den här om du vill ta bra bilder är översatt till elva språk och har sålt över hundra tusen exemplar i Storbritannien.

www.henrycarroll.co.uk