Bläddra

Leva livet 2014

Kategorier: Referensverk, informationshantering och tvärvetenskap Uppslagsverk och referensverk
Köp här

Leva livet 2014

Kategorier: Referensverk, informationshantering och tvärvetenskap Uppslagsverk och referensverk
Köp här

Slutsåld, stort tack alla härliga kunder! NY KALENDER KOMMER TILL 2015! Vi önskar er ett underbart 2014!

Lek med tanken att du skulle ägna en kort stund om dagen till att stanna upp och jobba med dig själv. Ett litet steg om dagen blir på ett år många steg som kan göra stor skillnad i riktning mot en skön känsla av mer närvarande i nuet och mer medvetna beslut. Din framtid börjar här, med de små medvetna stegen.

Kalendern har varje månad ett tema med utvecklande veckoövningar på varje kalenderuppslag. Varje dag får du en stärkande affirmation kopplat till månadens tema. På varje kalenderuppslag inspireras du att notera vad du vill fokusera på under veckan som kommer samt i slutet av veckan summera det bästa med veckan och utmaningarna du ställdes inför. Lustfyllt, vackert och kraftfullt. I slutet av varje månad har du möjlighet att reflektera över hur det varit att arbeta med månadens tema samt summera månadens höjdpunkter, så att du kan spara dem. Du tittar också framåt och funderar över vilka förväntningar du har på kommande månad. I slutet av kalendern finns en årskrönika för att du i slutet av året ska kunna summera ditt fantastiska år.

Det här är en kalender som utmanar dig som vill lite mer - varje dag. Kanske kan 2014 få bli ditt bästa år hittills?

Teman i kalendern är: Nystart, tillit, självkänsla, självförtroende, livsglädje, trygghet och lugn, tacksamhet, hälsa, relationer, omtanke, framgång och kärlek.

En fin present med lång hållbarhet. Till dig själv och till den du bryr dig extra mycket om.