Bläddra

Livet – 100 dagars andaktsbok

Kategorier: Filosofi och religion Religion och tro
Köp här

Livet – 100 dagars andaktsbok

Kategorier: Filosofi och religion Religion och tro
Köp här
Undrar du någonsin om evangeliet verkligen är "goda nyheter" för ditt faktiska, vardagliga ofta svåra, ibland smärtsamma och oftast galna verkliga liv? Jodå, det är det. Men ibland behöver vi alla påminnas om att Guds trofasthet faktiskt följer oss, mitt i allt det där plågsamma, svåra och ibland också komiska som händer.
I sin nya andaktsbok Livet, är det precis vad Lisa Harper gör: hon utforskar relevanta och befriande situationer i Bibeln som bevisar att Guds nåd är mer än nog, både i det stora och det lilla som sker i våra liv.
Oavsett om vi möter personliga förluster, trauman, globala kriser eller helt enkelt har en dålig dag när vi inte får ordning på frisyren, räcker evangeliets kraft för att hantera vad som helst, så dyk ner i Livet och ta emot hopp för ditt eget!

Lisa Harper är en inspirerande, dråplig kommunikatör, men också en genuin och verklighetsförankrad bibellärare som många tycker om att lyssna till, i verkligheten eller på någon av många radiooch tv-kanaler. Hon har en master i teologi från Covenant Seminary och doktorerar nu vid Denver Seminary. Hon har arbetat som predikant i trettio år och skrivit nitton böcker och bibelstudiematerial, men säger själv att hennes absolut största bedrift är att bli mamma till Missy (hennes adoptivdotter från Haiti)! De bor på en uperad liten gård söder om Nashville, Tennessee, där de gärna äter enorma mängder.