Bläddra

Living the dream

Kategorier: Modern och samtida skönlitteratur Skönlitteratur Skönlitteratur: allmänt
Köp här

Living the dream

Kategorier: Modern och samtida skönlitteratur Skönlitteratur Skönlitteratur: allmänt
Köp här
Living the Dream är den fjärde boken i serien om den svenska bikerklubben Bloodbrothers MC. Den är synnerligen lättläst och samtidigt så spännande och medryckande att man redan efter några få sidor får problem med att stanna upp i läsandet.
Living the Dream ger också en ny dimension av bikerlivet för såväl den vanlige MC åkaren som dem som man ser som de mer hårdföra ryggmärkesklubbar. Ett liv där lojaliteten och broderskapet är ett rättesnöre och det som gäller.
Romanen tar också med oss på äventyr på andra sidan Atlanten och det stora landet västerut. I sitt researcharbete ha författaren verkligen plockat fram det genuina i det liv som bikers lever, men som man aldrig kan läsa om i media.
I romanserien om Bloodbrothers MC har man kunnat följa bikerna från vaggan till graven. I fängslande beskrivningar har författaren beskrivit hur en riktig bikerklubb växer fram och mognar. Man får följa deras kamp mot myndigheterna som ofta visar en attityd och som inte alltid följer regelboken.
Huruvida Living the Dream är den sista i romanserien är kanske i dagsläget inte helt klart. Men det bör, med tanke på ämnet, finnas ytterligare material om killarna i klubben. Jag vill rekommendera alla att läsa boken. Och jag lovar, ni kommer att ha väldigt svårt att lägga den ifrån er.

”Pölsan” Hervall Cape Coral