Bläddra

Magic! 8 – Elevpaket – Digitalt + Tryckt

Kategorier: Barnböcker, ungdomsböcker och läromedel Läromedel Läromedel: språk

Magic! 8 – Elevpaket – Digitalt + Tryckt

Kategorier: Barnböcker, ungdomsböcker och läromedel Läromedel Läromedel: språk
Magic! 8 för Lgr11 med nya möjligheter
Magic! hjälper eleverna att nå målen i engelska och ger dig de rätta verktygen för att motivera och individualisera. Det digitala läromedlet, som ingår i varje elevpaket, är ett fantastiskt redskap både för de elever som vill och kan gå fram i snabbare takt och för de elever som behöver extra stöd och träning. Magic! är ett modernt läromedel för kunskapskraven i Lgr 11!
Nya upplagan av Magic! 8 är en omfattande bearbetning av den tidigare. Elevpaketet består nu av fyra delar: Classbook, tryckt elevbok med digitalt läromedel samt de båda arbetshäftena Workbook och Word Trainer. Magic! 8 reviderades 2013 och det digitala läromedlet fungerar på dator, surfplatta och mobiltelefon.

Classbook
Classbook är tematiskt indelad med en stor variation av texttyper, såväl sakprosa som skönlitteratur, indelade i tre nivåer. Ingången till temat är utdrag ur en Penguin Reader. Utdragen lockar till fördjupad läsning och flera av romanerna är även filmatiserade.
Förutom den utökade textbanken under rubriken Want some more? finns i den reviderade upplagan av Magic! 8 även ytterligare texter samlade under rubriken Want Even More?
Classbook har fått nya illustrationer och format. Avslutande Magic Pages innehåller handfasta verktyg så att eleven kan utvecklas som läsare, lyssnare, talare och skribent samt en grammatikdel. Nytt övningsmaterial har tillkommit och alla övningar finns nu samlade i Workbook.

Digitala läromedlet
Ingår i elevpaketet.. Enkel inloggning.
Här finns Classbooks alla texter som eleven kan läsa och lyssna till samt alla hörövningar.
Till varje kapitel finns också varierade interaktiva övningar som tränar ordförråd, fraser, hörförståelse, stavning och grammatik. Grammatikdelen är omfattande och ger eleven många möjligheter till träning.
Det digitala läromedlet ger många olika träningsmöjligheter och de digitala övningarna ger stöd och mängdträning såväl som utmaningar. De digitala övningarna övar samma vokabulär och fraser som Classbook presenterar, men är inte identiska med övningarna i Workbook.
Eleven får snabb återkoppling då facit och feedback bara är ett klick bort.
Det digitala läromedlet kan användas både hemma och i skolan.

Det digitala läromedlet kan användas på dator, surfplatta och i mobil.

Workbook
Workbook är ett skrivvänligt förbrukningshäfte med varierade övningar på texterna, hörövningarna, grammatik och andra språkfärdighetsmoment. Eleven arbetar med reception, produktion och interaktion. Facit till Workbook finns att ladda ner i elevens digitala del. Workbook ingår i Magic! 8 elevpaket men kan också beställas i 10-pack för kommande grupper.

Word Trainer
Word Trainer lägger grunden till ett varierat ordförråd. Här tränas orden från texterna och hörövningarna genom våra uppskattade vikordlistor och korsord. Här finns också Planners...