Bläddra

När sommarvinden leker – Alice

Kategorier: Feelgood och Chick lit Skönlitteratur
Köp här

När sommarvinden leker – Alice

Kategorier: Feelgood och Chick lit Skönlitteratur
Köp här
När sommarvinden leker,Alice
Ett utmattningssyndrom, en otrogen make och en skilsmässa ... Kan man slungas ut i det okända, snurra runt några varv och ändå landa på fötterna?
Alice Lindmark fattar ett snabbt beslut om att ändra allt. Hon lämnar sin kuratorstjänst, en framgångsrik man, nybyggd villa i Linköping och hästen i det toppmoderna stallet för att ge sig rakt ut i det okända.
Så mycket enklare blir det inte efter flytten till Lilla Hultet, en liten bortglömd småländsk gård, långt ute på landet. En butter hantverkare, en flirtig cowboy ... och när hundägaren Joel promenerar in i hennes liv blir allt ännu mer komplicerat.

Boken om Alice är en varm feelgood om vändpunkter i livet, om att våga följa sitt hjärta och hitta styrkan inom sig själv.
Det är den första, fristående delen i serien Flickorna från Småland.Siri Gistafsson arbetar som pedagog inom socialpsykiatrin och skriver på sin fritid. Hon introducerades i böckernas magiska värld av sin mamma, bibliotekarie, och sin pappa, journalist. Siri bor nu på en liten gård i Småland med familj, hästar och katter.