Bläddra

Nätsmart : få drömjobbet, lyckas som chef och bli en stjärna : gör de 10% som ger 90% av effekten

Kategorier: Digital livsstil Informationsteknik
Köp här

Nätsmart : få drömjobbet, lyckas som chef och bli en stjärna : gör de 10% som ger 90% av effekten

Kategorier: Digital livsstil Informationsteknik
Köp här

Vill du ha ditt drömjobb? Då är risken stor att du aldrig får chansen. 70 % av alla nya jobb är nämligen osynliga. De går varken att hitta i annonser, på jobbsajter eller arbetsförmedlingen. De tillsätts direkt via nätverk och social media. För arbetsgivare och konsultköpare finns det mycket pengar att spara. Inte minst för att vi byter jobb allt oftare och rekrytering handlar om att hitta nålen i höstacken. Du är nålen. Det är som att dejta. Sluta leta, bli hittad istället. Bli nätsmart.


För att få chansen till ditt drömjobb behöver du en nätprofil. Den marknadsför din kompetens i social media och gör dig enkel att hitta för rekryterare på jakt. Vill du bli en nätsmart chef? Bli morgondagens ledare som behärskar en digital arbetsmiljö, driver förändring snabbare och använder de 10 % som ger 90 % av effekten med mejl och mobilen. 


Jackie Kothbauer visar hur du rensar ut allt onödigt och fokuserar på det som ger resultat. Bäst av allt. Det tar en timme.


Jackie Kothbauer är digital antropolog och slog igenom med boken MEDIABABE. Utsedd till en av Sveriges bästa föreläsare inomdigital media av DIK, och rådgivare till kända programledare, näringslivstoppar och vanliga människor som vill förändra sitt liv. Dessutom älskar hon pommes frites, är träningsfreak och resultatet av 4 länder, 3 yrken, 2 städer och 1 önskan.