Bläddra

Novellix klassrumsbibliotek – Klassiker

Kategorier: Barnböcker, ungdomsböcker och läromedel Läromedel Läromedel: språk
Köp här

Novellix klassrumsbibliotek – Klassiker

Kategorier: Barnböcker, ungdomsböcker och läromedel Läromedel Läromedel: språk
Köp här

Novellix ger ut noveller i små fina böcker med en berättelse per bok. Detta paket består av en noga utvald och bred blandning av författare, alltifrån Astrid Lindgren och Vilhelm Moberg till Virginia Woolf och Edgar Allan Poe. Böckerna är ett utmärkt sätt för eleverna att stifta bekantskap med stora författarskap, i ett litet och lättillgängligt format. Berättelser som ger en inblick i litteraturhistorien och fungerar som en introduktion till den litterära kanon 40 noveller som tar eleverna med på en resa genom tid och rum!

I alla Novellix klassrumsbibliotek ingår ett material med läsförståelseuppgifter som uppmuntrar eleverna att fundera bortom och mellan raderna. Paketet innehåller 40 olika titlar. På Novellix hemsida finns en lista över samtliga titlar som ingår.

Novellix-novellerna låter eleverna möta skönlitteratur på ett nytt och spännande sätt. Tack vare böckernas format kan alla elever, oavsett läsnivå, ta steget in i den skönlitterära världen och få känna tillfredsställelsen av att läsa en hel bok från pärm till pärm.

Ladda ner kostnadsfri lärarhandledning här »