Bläddra

Och vinnaren är …

Kategorier: Modern och samtida skönlitteratur Skönlitteratur Skönlitteratur: allmänt
Köp här

Och vinnaren är …

Kategorier: Modern och samtida skönlitteratur Skönlitteratur Skönlitteratur: allmänt
Köp här

"Miljonvinstens vinnare fortfarande okänd.
IP-adressen spårad till Linköping"

Släkten inser att det borde vara någon bland dem som är den lycklige vinnaren, men vem? I hemlighet är flera av dem dessutom i stort behov av pengar. Mycket pengar. Dåliga affärer, spelskulder eller ren och skär snikenhet, orsakerna är flera. Rykten säger också att det går att ställa om vinsten till sig själv, det gäller bara att vara först. 

Hur förändras människor när de stora pengarna finns inom räckhåll? Hur långt är de beredda att gå och överge sina normala, moraliska värderingar? Några personer från Lenas två tidigare böcker finns även med i Och vinnaren är ... men boken kan läsas helt fristående. 

Tre år har gått och nu handlar det om hela släkten, där förhoppningen om att själv kunna lägga beslag på pengarna finns hos alltför många. 

 

Lena Hilmersson är civilekonom och Linköpingsbo sedan över trettio­ år. I hennes böcker kan läsaren identifiera sig med både roman­figurerna och den vardag de lever i. Samtidigt ska det finnas ett spänningsmoment som gör att man inte vill lägga ifrån sig boken förrän sista sidan är läst. Lena återvänder gärna till samma persongalleri men genom att låta olika individer vara huvudpersoner blir varje bok unik.