Bläddra

Origami : 35 vilda djur att vika

Kategorier: Hantverk och handarbete Livsstil, hobby och fritid
Köp här

Origami : 35 vilda djur att vika

Kategorier: Hantverk och handarbete Livsstil, hobby och fritid
Köp här
Skapa ditt eget zoo med den här samlingen av 35 spännande origamidjur! Vare sig du gillar små och gulliga krabater som björnungar och busiga apor eller föredrar farligare och större bestar som krokodiler och elefanter så finns här något för dig.
Kapitlet Kul med djur innehåller klassiska origamimodeller som tranan och räven. I Safari har inspiration hämtats från nationalparken Serengeti i Tanzania. Här visas bland annat hur man viker en zebra, en giraff och ett lejon. I kapitlet I havet visas delfin, sköldpadda, blåsfisk och andra havsinvånare. Och sista kapitlet, I skogen, innehåller allt från en nyckelpiga till en uggla.
Varje projekt förklaras steg för steg i både text och bild. Dessutom visar tydliga pilar precis hur man ska vika. Projekten har tre svårighetsgrader så att den som är nybörjare lätt kan hitta något enkelt att börja med. Och längst bak i boken finns 50 specialdesignade origamipapper så att man kan sätta igång direkt.

MARI ONO är expert på origami och andra former av papperspyssel. Hon är född i Japan, men har bott i England i många år med sin man Takumasa som är konstnär.

ROSHIN ONO är son till Mari och Takumasa. Roshin och Mari har gett ut flera böcker om origami, och tillsammans har de inspirerat tusentals människor runtom i världen att vika egna vackra origamifigurer.