Bläddra

Pick & Mix 2, elevbok, 2:a uppl

Kategorier: Barnböcker, ungdomsböcker och läromedel Läromedel Läromedel: språk

Pick & Mix 2, elevbok, 2:a uppl

Kategorier: Barnböcker, ungdomsböcker och läromedel Läromedel Läromedel: språk
Köp här
Pick & Mix är ett unikt och nytänkande läromedel för gymnasiekurserna Engelska 5 och 6, i enlighet med Skolverkets kursplaner. Serien består av elevböcker och heltäckande digitala läromedel.

Pick & Mix 2, elevbok erbjuder variation och flexibilitet för dig som undervisar i kursen Engelska 6. Du kan välja att jobba tematiskt eller via färdigheter. Läromedlet ger dig möjlighet att skräddarsy undervisningen och skapa den bästa mixen för just dina elever. 

Pick & Mix 2, elevbok består av tio teman med tillhörande texter som fängslar och berör elever i alla åldrar. Här bjuds på spännande och omfattande ämnen som konsumtion, makt, psykologi och engelsk litteraturhistoria. Dessutom finns en blandning av nya och äldre texter från olika delar av den engelskspråkiga världen, analysfrågor, ett stort urval språkövningar och en fyllig resursbank med tal- och skrivtips. Det finns en stor mängd nyttiga övningar och resurser som tränar läs- och hörförståelse, grammatik, vokabulär samt kommunikation i tal och skrift.

I denna andra upplaga av Pick & Mix 2, elevbok finns nytt och omarbetat material, bland annat ett nyskrivet kapitel, en rad nya texter samt ett fristående grammatikavsnitt. Läromedlet har en pedagogisk layout som gör det enkelt för eleven att arbeta självständigt. 

Pick & Mix 2, elevbok i korthet:
• erbjuder variation och flexibilitet
• består av tio teman med tillhörande texter som fängslar och berör
• innehåller en stor mängd nyttiga övningar