Bläddra

¡Refresca el español!

Köp här

¡Refresca el español!

Köp här
NYHET från Pilebooks Publications! Efterfrågad bok, som nu äntligen är klar.

¡Refresca el español! är en mycket användbar språkkurs för dig som vill repetera eller jobba vidare med det spanska språket. Den är lagom omfattande, varken för lång eller för kort. Den sveper snabbt och lätt över hela grammatiken och griper över många ord. Den är lätt att jobba med och trevligt uppbyggd. Boken, i A4-format, är lämplig för såväl vuxna som ungdomar

Fräscha upp och befäst din kompetens! Boken ger dig en ordentlig repetition av grundläggande grammatik och ordförråd. Eftersom texten är tydlig och självinstruerande kan du göra repetitionen snabbt, smidigt och enkelt.

Du kan, som elev, använda ¡Refresca el español! i slutet av steg 1, i början av eller parallellt med steg 2 och 3, tillsammans med vilket läromedel som helst i spanska. Om du studerar enligt Europarådets nivåskala motsvarar häftet slutet av A1, i början eller parallellt med A2 och B1.

Ulla Britta Persson är filosofie magister i språk och hon har undervisat ungdomar och vuxna i mer än 30 år. Hon har en gedigen karriär som författare av läromedel, t.ex. storsäljarna Un Air-serien, Viel Spaß, Viel Freude, Fiesta för gymnasiet, komvux, folkhögskola, studieförbund och Salut-serien för årskurs 6-9. Även många andra uppskattade titlar har knåpats ihop under alla år som författare på Ekelunds, Studentlitteratur, Liber och Gleerups.

Kerstin Ärlemalm är medförfattare till läromedelspaketet Fiesta 1 och 2. Hon undervisar ungdomar och vuxna i spanska och svenska sedan mer än 25 år i Spanien. Hon arbetar på den största svenska utlandsskolan, Svenska Skolan på Costa del Sol. Hennes elever har provat ¡Refresca el español!

Några kommentarer från dem som provat övningarna:

- Enkla övningar! Bra förklaringar. Man fattar.- Busbra förklaringar.
- Enkelt att förstå vad man skulle göra.
- Helbra!
- Det här har jag inte fattat tidigare. Nu fattar jag.
- Bra med det där lilla extra i förklaringarna.

Boken har 72 sidor i A4-format samt bifogad ordlista och facit 11 sidor, totalt 83 sidor.