Bläddra

Samir & Viktor

Kategorier: Biografier och litteraturvetenskap Biografier, sanna berättelser, essäer etc.
Köp här

Samir & Viktor

Kategorier: Biografier och litteraturvetenskap Biografier, sanna berättelser, essäer etc.
Köp här

Sommaren 2017 uppträdde duon 92 gånger. Med samma varma energi och närvaro mötte de sina fans dag ut och dag in. De var då årets mest bokade artister. 2018 deltog de för tredje gången i Melodifestivalen och deras bidrag låg under våren som #1 på Spotify; vår tids bild av framgång.

Men vägen dit var varken lätt eller självklar. ADHD-medicinering, upprivande bråk och ett uttalat förakt från mediasverige är faktorer som åsamkat duomedlemmarna långa perioder av både ångest och konflikter.

Samir & Viktor är ett ärligt porträtt av kändisvärldens stjärnglans och baksida, skildrat genom ögonen på två av Sveriges största influencers och berättat för Pascal Engman.

 

Samir Badran är en känd TV-profil och influencer. Han fick sitt genombrott i Paradise Hotel 2013 och har deltagit i bl.a. Let s Dance och Farmen VIP. Parallellt har han släppt musik som soloartist.

Viktor Frisk har en av Sveriges största livsstils- och modebloggar. Han blev utnämnd till Årets Influencer 2017 och var året därpå aktuell i Let s Dance. Han har tidigare gjort stora framgångar med boken Min Superkraft som handlar om livet med diagnosen ADHD.

Pascal Engman har verkat som journalist på Expressen och som nöjeschef på Nyheter 24. Hans prisade debutroman, Patrioterna, kom 2017. I Samir & Viktor förmedlar hans Samirs och Viktors röster.