Bläddra

Sanitören

Kategorier: Deckare Skönlitteratur
Köp här

Sanitören

Kategorier: Deckare Skönlitteratur
Köp här

Bertram och hans tre vänner har startat ett kriminellt gäng som kallar sig Raven. Bertram bor ensam med sin mamma, som arbetar som servitris. En dag stjäl Bertram en dyr skinnjacka i restaurangen där hans mamma arbetar. I fickan finner han något gömt under fodret, och det kommer att få dödliga konsekvenser inte bara för Bertram.

Kommissarie Roland Benito har skickats till den lilla staden Horsens för förhör med två polisassistenter. En kriminalvårdare har hoppat ut genom sitt fönster på fjärde våningen. Rykten går om att en fånge har dött i fängelset, och om att kriminalvårdaren har känt sig hotad och förföljd. Men är det verkligen ett självmord självmord?  Anne Larsen, journalist på TV2, jobbar också med dödsfallen. Hon hittar ett annat dödsfall som på något sätt verkar vara kopplat till kriminalvårdarens död. Snart befinner sig Anne  Larsen mitt i en härva, som hon hoppas komma levande ur

Inger Gammelgaard Madsen (f. 1960) är en dansk författare. Hon är framförallt framstående inom deckargenren och känd för sin serie om poliskommissarie Roland Benito.