Bläddra

Schh … : Tio heta berättelser som får dig att längta

Kategorier: Erotik Noveller Skönlitteratur Skönlitteratur: specialutgåvor
Köp här

Schh … : Tio heta berättelser som får dig att längta

Kategorier: Erotik Noveller Skönlitteratur Skönlitteratur: specialutgåvor
Köp här

Möt Stefano - den vackra gigolon på italienska rivieran, Lydia som aldrig lyckats få orgasm men möter sin sexualitet på ett oväntat ställe, kompisarna Bianca och Rebecka som släpper alla hämningar och vågar sig på både trekant och fyrkant - men mest av allt tänder på varandra.

Schh ... är samlingen för dig som vill vara ifred med din lust. Tio ångande heta erotiska berättelser om sexuell extas - och den njutningsfyllda vägen dit: "Fingrarna glider långsamt upp längs mitt lår. Bränner till på insidan. Den mjuka, vita huden.”

MIX förlag har under ett par års tid gett ut några av Sveriges hetaste erotiska noveller, skrivna av nyskapande och feministiska författare. Nu har vi samlat de bästa i i antologierna Våt! och Schh ...

Låter det för snällt för dig? Då rekommenderar vi istället Våt! - tio sexnoveller som får dig att komma. Nästan samma innehåll, mer vågad förpackning.

Schh ... innehåller följande noveller:

Det händer av Moa Eriksson Sandberg

Smekmånad av Malva B

Hissen ner till himlen av Anna Ringberg

Husvagnssemester av Niklas Frykholm

Nylonstrumporna av Eme Johansson

Gyllene snittet av Lina Forss

Adjö Stefano av Jonas Cornell

Trosorna av Daniel Möller

Hela kvällen, hela natten av Johanna Narberg

Tänk på mig av Tove Nordh

Novellerna har tidigare getts ut som enskilda e-singlar, nu samlas de i två antologier: Våt! - en explicit version för den vågade läsaren, och Schh ... en diskret version för den blygare. Samlingarna finns dels som e-böcker, dels som tryckta mjukband.