Bläddra

Slutstation White Haven

Kategorier: Hobby, spel och lekar Livsstil, hobby och fritid
Köp här

Slutstation White Haven

Kategorier: Hobby, spel och lekar Livsstil, hobby och fritid
Köp här

Caleb hade bara väntat på att banditdrottningen Eliza Blackstone skulle göra ett enda litet misstag. Blackstoneligan hade terroriserat Colorado, med stölder, rån, misshandel och mord. Spåret förföljarna fått upp var blodrött, kantat av döda. Men nu hade de laglösa gjort bort sig. De hade tagit tåget upp till gruvlägret White Haven, i en liten dalgång som låg så oländigt till att enda sättet att ta sig dit under vintern var med tåget, som går en gång i veckan. De var fast, utan en aning om att uppbådet var på väg med nästa tåg. Caleb kände med prospektörerna däruppe, plötsligt utsatta för ett de mest brutala band som någonsin härjat i trakten. Måtte uppbådet kunna skipa rättvisa utan att oskyldiga drabbas!

Slutstation White Haven spelades av 31 olika spelgrupper på GothCon (Sveriges största rollspelskonvent som går av stapeln i Göteborg varje påsk) 2015 och blev mycket uppskattat. Äventyret är helt anpassat för den fjärde upplagan av Western.

Vill ni spela Slutstation White Haven i er vanliga Westernkampanj och med egna rollpersoner kan en del av de förkonstruerade rollpersonerna som ingår istället användas som spelledarpersoner, och en del av dem kan bytas ut mot era egna rollpersoner.

Slutstation White Haven är anpassat för att spelas på Actionnivå.

Bilagor till äventyret:

Rollformulär

Det finns 6 färdiga rollpersoner att spela äventyret med. De presenteras på 2 sidor var, där en sida har en bild och de olika värden som används i spel och den andra beskriver respektive rollperson, samt vad vederbörande känner till om äventyrets bakgrund och de andra rollpersonerna då spelet börjar.

Personkort

Äventyrets 15 viktigaste personer presenteras inte bara på rollformulären samt i beskrivningen av spelledarpersoner, utan även på varsitt kort som är lättare att visa under spel. På framsidan syns bara bilden på personen och vad de heter. På baksidan kan spelledaren snabbt hitta alla de viktigaste spelvärdena för respektive person.

Kartor

I äventyret ingår 2 kartor i färg. En översiktskarta av White Valley samt en stadskarta över White Haven.

Ytterligare handouts

2 pinkertonkort, som berättar mer om några efterlysta skurkar