Bläddra

Stora drömmen : en invigning i praktisk shamanism

Köp här

Stora drömmen : en invigning i praktisk shamanism

Köp här
Känner du då och då att du inte räcker till? Att du inte har kraft att göra det du har lust till? I ditt inre finns en källa där du kan hämta nya krafter – resurser till att förbättra din självkännedom.
I Den stora drömmen visar Arthur Sørenssen dig hur du lär känna dessa krafter, och hur du kan använda dem. Han gör det genom att berätta om sitt eget sökande efter de skatter som finns inom oss alla, och som fritt kan plockas fram när vi behöver dem. Tekniken är så enkel att de flesta är sig den på några minuter.
Arthur Sørenssen är en modern shaman som bygger broar mellan urgammal visdom och dagens moderna samhälle. Han är initierad i indian- och naturfolkens ritualer för helande, för konfliktlösning och personlig förvandling vid "Foundation of Shamanic Studies" i Connecticut, USA.
I Norge och Danmark är Arthur Sørenssen känd bland annat från TV, radio, dags- och veckotidningar samt omfattande kursverksamhet.
I skrivande stund, när Arthur Sørenssen överväger att flytta till Sverige, har han hunnit medverka i ett flertal svenska TV-program.