Bläddra

Under huden

Kategorier: Modern och samtida skönlitteratur Skönlitteratur Skönlitteratur i översättning Skönlitteratur: allmänt Skönlitteratur: specialutgåvor
Köp här

Under huden

Kategorier: Modern och samtida skönlitteratur Skönlitteratur Skönlitteratur i översättning Skönlitteratur: allmänt Skönlitteratur: specialutgåvor
Köp här

 

 

Ronald Knight McKnight är den läskigaste, mest missförstådda killen på Peach State High. Knight hatar alla, verkligen alla. Förutom en person, BB, den uppriktiga, knäppa punktjejen med skåpet bredvid hans.  

BB å andra sidan gillar alla, förutom Knight. Hon är livrädd för honom. Hennes mål är att gifta sig med kungen av punkarna, Lance Hightower, och få en miljon barn. Men Knight är bättre på att få sin vilja igenom, och för BB vågar han visa vad som finns innanför hans skal. När han tar sig in under hennes hud blir hennes liv aldrig detsamma. Tillsammans skapar de äventyr både i och utanför sovrummet.

Under huden är en humoristisk, lustfylld roman om att upptäcka och utforska sin sexualitet och att mogna som kvinna. Romanen är en fristående uppföljare till 44 kapitel om 4 män.

 

 

 

Netflix-serien SEX/LIV är baserad på BB Eastons böcker. Den berättar historien om en kärlekstriangel mellan en kvinna, hennes man och hennes förflutna, och tar ett nytt, uppfriskande grepp om kvinnlig sexualitet och identitet. Streamar nu på Netflix!

 

 

BB Easton bor i en förort till Atlanta, Georgia, med sin tålmodige make, Ken, och två bedårande barn. Hon slutade nyligen arbeta som skolpsykolog för att istället skriva böcker om sitt punkiga förflutna och sina avvikande sexuella beteenden på heltid. Ken är suuuperglad över det.