Bläddra

Vad är musik och 100 andra jätteviktiga frågor

Kategorier: Konst Musik
Köp här

Vad är musik och 100 andra jätteviktiga frågor

Kategorier: Konst Musik
Köp här

En vägledning för den som önskar förstå olika typer av musik. Två av Sveriges stora musikprofiler guidar dig genom musikens landskap och öppnar upp för nya fråge ställningar kring ämnet du trodde du visste allt om. Boken bjuder även på nyttiga tips som ?Hur blir man av med en låt på hjärnan?? , ?Hur lyssnar man på musik?? och vi får även svaret på den ständiga frågan ?Vem skrev modemljudet??.

Pontus de Wolfe är allkonstnär med låtskrivande och textförfattande som bas. Han har släppt två soloskivor och har ett par romaner som trängs i skrivbordslådan.

Salem Al Fakir har satt ett obestridligt avtryck på den svenska musikscenen med sina tre soloskivor och en diger rad framgångsrika samarbeten.

Tillsammans, har de förutom den här boken, släppt en gemensam singel ?Jag e frågan du e svaret? under namnet Earpony, under våren 2014 skrev de text & musik till Glada Hudik-Teaterns uppsättning av ?Trollkarlen från Oz?. I sin del av Vad är-serien öser de på med all sin kunskap om ämnet musik. Boken har sedan den släpptes även legat till grund för en föreställning på Dramaten och en omfattande föreläsningsturné. Vi önskar er hjärtligt välkomna med på resan!

"En filosofisk bok om musik med en stor portion humor." -Yukiko Duke, Gomorron Sverige

"Nyttiga tips för den blivande musikern, en bok man inte kan vara utan." -Magnus Utvik, Gomorron Sverige