Bläddra

Vems ansikte är det?

Kategorier: Modern och samtida skönlitteratur Skönlitteratur Skönlitteratur: allmänt
Köp här

Vems ansikte är det?

Kategorier: Modern och samtida skönlitteratur Skönlitteratur Skönlitteratur: allmänt
Köp här

Vems ansikte är det? är en berättelse som rör sig mellan poesi, prosa, kartor och serier. En publikation som består av text, bild, ljud, pixlar, punkter och förflyttar sig mellan papper och skärm i den ordningen du som läser väljer. Utgångspunkten är en låda i vilken det finns olika publikationer (dikter, prosa, karta och serie strip) men också verktyg som behöver användas för att få tillgång till olika delar. Nyckelkorten som återfinns i lådan hjälper dig som läsare att hitta rätt kod för att låsa upp olika kapitel av berättelsen som publiceras på vems-ansikte.se

Det är en berättelse om moderskap, familjerelationer och nya möten. Vi får följa Sofie och hennes son på deras första gemensamma resa. Innan hon fick barnet hade hon bara lust att leva inuti sitt eget huvud. Nu vill hon ut. Plötsligt vill hon ha kontakt med sin familj. Det blir en resa som tar dem genom ett skiftande landskap, humör och relationer, och som närmar sig ett möjligt nytt liv.

Vems ansikte är det? är en berättelse skapad av poeten Niclas Nilsson, romanförfattaren Kajsa Sundin och illustratören Mikaela Wei som en kollaborativ publikation.