Bläddra

Vinnarstrategier för Hold ’em Poker

Kategorier: Hobby, spel och lekar Kortspel Livsstil, hobby och fritid Spel och lekar
Köp här

Vinnarstrategier för Hold ’em Poker

Kategorier: Hobby, spel och lekar Kortspel Livsstil, hobby och fritid Spel och lekar
Köp här
Slutsåld.

Vinnarstrategier för Hold ’em Poker är en handbok i Texas Hold ’em – den idag mest spelade och mest populära typen av poker.

Såväl nybörjare som mer erfarna spelare har luckor i sitt spel. De pokerkunskaper som här förmedlas minimerar riskerna för förlust och ger grunderna till ett säkert och ansvarsfullt spel som maximerar chanserna till vinst för spelare på alla nivåer.

Författarna förklarar hur man undviker de vanligaste misstagen i både Limit och No limit hold ’em. Ett stort antal handexempel illustrerar resonemangen och förklarar hur man som spelare ska agera i olika situationer. Dessutom redogörs för spelartyper, onlinepoker, positioner, odds och spelets psykologi.

Starthandstabellen ger vägledning till hur man ska spela före floppen. Vilka händer är värda en höjning, vilka ska synas och vilka ska slängas bort? I boken ingår även en ordlista och ett utförligt ord- och sakregister.

Om författarna
Olle Sundin och Martin Östman är sedan tre år tillbaka professionella pokerspelare. De har erfarenhet från pokerbord runt om i världen genom onlinepoker, livespel, deltagande i World Series of Poker (WSOP) och European Poker Tour (EPT).