Bläddra

Hallelujah moments

Kategorier: Konst Musik
Köp här

Hallelujah moments

Kategorier: Konst Musik
Köp här
"Hallelujah Moment" blev ett begrepp genom Kishti Tomita i Idol-juryn härom året. När vi är med om något riktigt stort, när himlen öppnar sig, när orden inte räcker till. Här kommer sångsamlingen med de bästa låtarna för livets viktigaste stunder.

Många av de sånger som vi sjunger när vi vill fira stora ögonblick och minnas kommer numera från andra ställen än psalmboken - de framförs av arenarockare, i musikaler, i melodifestival och av moderna vispoeter. Våra nya psalmer växer på oväntade ställen. Nu finns de bästa och mest använda samlade i en bok med noter och ackordanalys, grepptabeller, ämnesregister och sökvänlig innehållsförteckning.

Hallelujah Moments är en bok för hemmagitarristen, musikläraren, kantorn, solisten, konfirmanden, begravningsentreprenören och brudparet.

Det finns en öppen spellista med alla låtarna: Klicka här!

"Oväntade psalmer som ger mersmak... en inspirationskälla för alla som älskar musik med lite djupare eftertanke i sig en skön bok att bara bläddra i igenkänningsfaktorn är hög. Boken rör sig ledigt mellan olika genrer. Blandningen är stor. Det är lätt att fastna i superlativ när man talar om denna sångsamling"
Urban Thoms i Dagen

"En riktig guldgruva har sett dagens ljus ... helt otroliga texter som berör det onämnbara ... När jag fick boken i min hand blev jag så inspirerad att jag genast satte mig i kyrkan och sjöng och spelade låtarna hela förmiddagen. Jag hade helt enkelt inte tid med annat än att förlora mig i all toppenmusik."
Charlotta Holmgren, Kyrkomusikernas tidning