Bläddra
Sökresultat för Mats Jonson... Rensa filter?

av: Mats Jonson

Idag har starka alternativa dryckeskulturer vuxit fram vid sidan av vin, vilket ställer nya krav på dem som arbetar i restaurang. Andra goda skäl för att behärska dryckeskunskap är att en allt större del av restaurangens intäkter kommer från just drycker. Nu finns även en lärarhandledning till Praktisk gastronomi –…
Köp här

Isbn: 9789147092468

Utgivningsår: 20090309

Utgivare: Liber

Mediatyp: BC

av: Mats Jonson

Boken tar upp de praktiska delar av gastronomin som handlar om matlagning i storkök. Vällagad och god mat i stora volymer är en tillväxtbransch.Läs merUtmärkande drag– En praktisk inriktad bok med fakta och ordlista– Receptdel med grundläggande receptLaga mat i storkök reder också ut vad ett storkök…
Köp här

Isbn: 9789147092475

Utgivningsår: 20090513

Utgivare: Liber

Mediatyp: BC

av: Mats Jonson

Kategorier: Cigarrer och rökverk Livsstil, hobby och fritid Mat och dryck
Det finns en miljon snusare i Sverige. Inte sedan rekordåren kring 1917 har snuskonsumtionen legat på samma nivåer – svenskarna snusar 7 000 ton årligen och har idag flera hundra sorter att välja bland. Svenskt snus har en särställning i världen och utvecklas dessutom hela tiden genom noggrant val av tobak, väl…
Köp här

Isbn: 9789155264253

Utgivningsår: 20170912

Utgivare: Bokförlaget Semic

Mediatyp: BB

av: Mats Jonson, Johan Sörberg

I ett bageri och på en restaurang bakar man bröd för sina kunder. Bakar man ett gott bröd återkommer kunderna. Det är en av bagarens stora utmaningar, att varje dag, hela året, baka ett lika gott och vackert bröd som föregående dag.Läs merUtmärkande drag– Praktiskt inriktad bok med fakta och ordlista–…
Köp här

Isbn: 9789147092956

Utgivningsår: 20100203

Utgivare: Liber

Mediatyp: BC

av: Mats Jonson

Det finns idag näst intill oändliga kombinationsmöjligheter för mat och dryck. Det är omöjligt för gästen att själv hålla reda på dessa. Därför behöver du som arbetar på restaurang goda kunskaper i att lotsa gästen genom dessa val.Läs merUtmärkande drag– En praktiskt inriktad bok med fakta och ordlista–…
Köp här

Isbn: 9789147108343

Utgivningsår: 20140826

Utgivare: Liber

Mediatyp: BC

av: Mats Jonson, Miriam Bagner-Jensmar

Ett bra matsalsarbete får inte bara gästen att återkomma, det skapar också respekt för yrket och ökar intäkterna.Läs merUtmärkande drag– Praktiskt inriktad bok med fakta och ordlista– Illustrationer kompletterar faktatexten för att underlätta förståelsenServeringsarbetet består av två viktiga delar: teknisk…
Köp här

Isbn: 9789147082636

Utgivningsår: 20080605

Utgivare: Liber

Mediatyp: BC

av: Mats Jonson

Boken tar upp den praktiska delen av gastronomin och sätter in kockens yrkesroll i ett större sammanhang. En restaurang kan se ut på många olika sätt, det är viktigt att förstå hur och varför dessa fyller olika behov.Läs merUtmärkande drag– Faktadelen fokuserar på tillagningsmetoderna– Illustrationer…
Köp här

Isbn: 9789147079827

Utgivningsår: 20070227

Utgivare: Liber

Mediatyp: BC

Köp här

Isbn: 9789147920549

Utgivningsår: 20150526

Utgivare: Liber

Mediatyp: EB

av: Mats Jonson

Kategorier: Diverse Livsstil, hobby och fritid Pappersvaror
The very first tell-all snus encyclopedia of its kind! You dont have to light up to enjoy tobacco!Swedish snus has a unique position in the world and is continually being developed through a thorough choice of tobacco, well-tested flavorings, and high quality production methods. Both large and small producers employ…
Köp här

Isbn: 9781631583810

Utgivningsår: 20190910

Utgivare: Simon & Schuster

Mediatyp: BB