Bläddra

Stepping Stone 2 Elevbok 2:a uppl inkl CD

Kategorier: Språk och lingvistik Språkinlärning: material och kursböcker Språkundervisning och språkinlärning

Stepping Stone 2 Elevbok 2:a uppl inkl CD

Kategorier: Språk och lingvistik Språkinlärning: material och kursböcker Språkundervisning och språkinlärning
Köp här

Stepping Stone är ett basläromedel i engelska för grundläggande vuxenutbildning och även för elever som inte har läst eller inte behärskar grundskolans kurs.

Stepping Stone 2 bygger på grunderna från Stepping Stone 1, samtidigt som all grammatik från den första boken repeteras. Detta så att elever med vissa förkunskaper (så kallade ”false beginners”) kan börja med Stepping Stone 2 utan att gå miste om grundläggande begrepp och regler. I läromedlet ingår elevbok, lärarhandledning, elevwebb, lärarwebb och grammatikhäfte.

Stepping Stone 2 Elevbok är ett allt-i-ett-material för elever som vill läsa in engelska motsvarande grundskolans år 9. Varje bok innehåller texter, text-, kommunikations- och skrivövningar, ordlistor, självtest och facit. Två cd-skivor med inspelade texter och ordlistor samt uttalsövningar följer också med boken.

Stepping Stone passar dig som:

  • söker ett allt-i-ett-material för gruv-elever (vuxna och tonåringar)
  • söker ett läromedel med en metodisk och tydlig struktur
  • vill utveckla dina elevers förmåga att lyssna, läsa, skriva och tala engelska
  • vill komplettera undervisningen med en stor mängd extra material, både tryckt och digitalt

Författare till Stepping Stone är Birgitta Dalin, Jeremy Hanson och Kerstin Tuthill, alla mycket erfarna lärare och läromedelsförfattare som har tillbringat många år i klassrummet.