Bläddra

Ät mej

Köp här

Ät mej

Köp här
En fiskkokbok utöver det vanliga. I stort format, raffinerad layout, med intressanta bilder och texter om de olika fiskarna – och mer än 80 aptitretande recept på fiskrätter med såser, fonder och andra tillbehör.

Detta är en hyllning till havet och den mångfald av fiskar och skaldjur som lever i vattnen vid Västkusten. Alla dessa läckerheter finns med: räkor, havskräftor, hummer, krabba, musslor, ostron, bläckfisk, rödspätta, hälleflundra, rödtunga, bergtunga, sjötunga, slätvar, piggvar, fjärsing, havskatt, knot, marulk, rocka, sillhaj, torsk, kolja, kummel, gråsej, långa, bleka, vitling, lubb, sill, makrill, tonfisk, lax och havsöring. Ät mej riktar sig till fiskälskare och alla som söker inspirerande och annorlunda recept på vanliga och ovanliga västkustfiskar – eller bara vill njuta av en ovanligt läcker fiskkokbok.

Populärutgåva.


Richard Waje är köksmästare på Brasseri Lipp i Göteborg och dessutom djuphavsfiskare. Han svarar för bokens recept och för fiskpresentationer.

Bi Ericksson har skrivit texten.