Bläddra

En sportfiskares liv : Carl Pallins historier, tips och råd om jakt och fiske

Kategorier: Fiske, jakt och skytte Jakt Sport, idrott och friluftsliv
Köp här

En sportfiskares liv : Carl Pallins historier, tips och råd om jakt och fiske

Kategorier: Fiske, jakt och skytte Jakt Sport, idrott och friluftsliv
Köp här
Det finns 3 miljoner Svenskar som fiskar mer än 5ggr per år och det finns ca 1 miljon som håller på med jakt! I denna nya bok så kommer du att få ta del av en massa info och historier samt tips om jakt och fiske.
Vet du hur många gropar Rödingen gräver innan den lägger sin rom? I vilken temperatur leker Abborren? Hur gör man myggolja? Kan man göra liniment av tall? Hur gör man jätte gäddor? Kan man syresätta en sjö? Kan man göra en utter tam? Tog Örnen hunden?
Många av dessa frågor får man svar på i den nya boken En sportfiskares liv.

I denna bok samlas texter, minnen och bilder ur Carl Pallins liv. Där jakt och fiske var medelpunkten. Carls intresse för jakt, fiske och fiskevård var enormt och i hans anteckningar finns allt från fiskehistorier till infomation om jakt och fiske samt fakta om vilka sjöar och tjärnar som han planterade in fisk i. Här finns också ett och annat handfast tips som kan underlätta livet i naturen.

En sportfiskares liv släpptes på bokmässan i Göteborg 2010 och det fanns ett stor intresse efter denna kulturhistoriska bibel om fiske och jakt.
Boken har varit med på reportage i Nya Norrland och Anundsjöaktuellt med ett bra resultat. Det kommer bokade reportage i Västerås Tidning och Grannliv(Granngårdenstidning)

En sportfiskares liv har en alldeles egen hemsida som är värd att titta in på.
www.ensportfiskaresliv.se