Bläddra

Evigheternas bok

Kategorier: Alternativa trossystem Ande, kropp och själ Eklektiska och esoteriska religioner och trossystem Filosofi och religion Hälsa, relationer och personlig utveckling Religion och tro
Köp här

Evigheternas bok

Kategorier: Alternativa trossystem Ande, kropp och själ Eklektiska och esoteriska religioner och trossystem Filosofi och religion Hälsa, relationer och personlig utveckling Religion och tro
Köp här

Under handen på bröstet visar vi vägen till umgänget med Gud. Var och en av er som känner livserfarenheternas umbäranden, vet att lusten och glädjen över att leva är som störst när ni känner kärlekens låga brinna i ert bröst. Värmen som sprider sig känns ljuvlig och konsten att älska, kan alla lära sig.

Här kanaliserar Jennyli Gustafsson kunskapen som ligger dold under handen på solar plexus. Den eviga boken talar sitt tydliga språk för den som kan läsa källan i sitt inre. Vi har valt att för första gången trycka Evigheternas bok på läsbart papper. Vi känner många skrifter som ärligt lyckats komma till kärnan av vad livet går ut på. Vad Evigheternas bok gör är att öppna upp skapelsekanalerna inom dig. Mesa ett till sju, är de bord på din kropp där du serverar dig själv andlig energi. Din mun och din mage är de platser där du serverar dig själv kroppslig energi. Arbetet med att skapa sig själv på sju dagar undanber sig inte. Frihet är skapelsekanalernas livsuppgift och kärlekens väsen. Frihet är vad du uppnår när tränandet börjar. Frihet är livets nödvändighet.

Var och en har viljan att följa sin sanna dröm och skapa konkret, vad hjärtat önskar. Modet ligger tryggt och väntar på att få leda dig. Missa inte chansen att lära det lilla barnet att gå. Vänta inte med att verkligen leva och med att komma ihåg vem du egentligen är. Vi är dig behjälplig! Men Du är svaret på allt! Du är livets ursprung och livets hela potential. Skapelseprocessen pågår inom dig och utom dig. Vet att formen för skapandet finns i din intention. Vet att formen bestämmer du! Skeendet sker oavsett formen. Vi erbjuder dig att lära dig kommunicera ur hjärtat en gång för alla. Vi längtar efter att lära dig skapa en form för dig själv att växa i. Vi längtar efter att lära dig ske i sanningens och ljusets skapelsekanaler som ska väckas till liv igen. Allt är i sin ordning.

Din fader och moder i evigheten