Bläddra

Följ din intuition

Kategorier: Ande, kropp och själ Ande, kropp och själ: tänkande och praktik Hälsa, relationer och personlig utveckling
Köp här

Följ din intuition

Kategorier: Ande, kropp och själ Ande, kropp och själ: tänkande och praktik Hälsa, relationer och personlig utveckling
Köp här

Är intuition vägledning från vår själ? En intelligent och kärleksfull ”röst” som vill vårt eget bästa?

Tomas, en av Sveriges ledande namn inom personlig och andlig utveckling, menar att vi alla har hjälp från en Evig Källa av visdom inom oss. Denna förmedlar sig via känslor av visshet, inspiration och kreativitet. Men ofta är vår relation till denna inre röst outvecklad. Vi har sällan lärt oss värdesätta dess signaler till oss i vardagen. I denna bok ges vi en förståelse av hur intuitionen kan användas inom områden som: gränssättande, relationer, pengar och vårt personliga växande. Tomas varvar personliga exempel med tidlös andlig utveckling och meditationsövningar.

Tomas Frankell drev under mer än trettio år nyandliga centra som Café Vega, Deva center och Café Pan i Stockholm. Han har sedan 1990-talet, utbildat hundratals lärare inom Livsyoga och meditation samt undervisat i det andligt/psykologiska verket En Kurs i Mirakler.

Tomas har även skrivit flera böcker inom området personlig utveckling varav den senaste är Sökare i en ny tid (Natur & Kultur) och medverkat flitigt i TV och radio. Han fortsätter ge kurser, utbildningar och föredrag i Sverige samt internationellt.