Bläddra

Förändringshandboken

Kategorier: Ekonomi, finansväsen, näringsliv och management Företagsekonomi och management

Förändringshandboken

Kategorier: Ekonomi, finansväsen, näringsliv och management Företagsekonomi och management
Köp här
»Lika underhållande som viktig.« Tidningen Chef

»Denna bok är ett mycket intressant hjälpmedel som visar hur man kan kämpa mot status quo i sitt eget tänkande och liv.« Bibliotekstjänst

Din bästa guide till förändring!

Varför har vi så ont om tid? Är demokrati rätt politiskt system? Vem styr världen? Varför är vi otrogna? Varför har det blivit så billigt att flyga?

I Förändringshandboken försöker Mikael Krogerus och Roman Tschäppeler få rätsida på och förstå några av vår tids fundamentala omvälvningar. Resultatet är en visuell resehandbok genom vår tid, en sammanställning av praktiska modeller, konkreta teorier och djärva tankeexperiment som förklarar vår omvärld en oumbärlig bok om möjligheten till förändring helt enkelt.

Mikael Krogerus, född 1976 i Stockholm, är finsk medborgare och uppväxt i Sverige och i Tyskland. Han studerade statsvetenskap i Berlin och fullbordade sina studier år 2003 på Kaospilotskolen i Danmark. Han började arbeta för tv-programmet Chat the Planet i New York och har från år 2005 arbetat som frilansjournalist.

Roman Tschäppeler, född 1978 i Bern i Schweiz, har arbetat på den schweiziska tankesmedjan BrainStore och grundade som tonåring ett kulturcentrum. År 2003 fullbordade han sina studier på Kaospilotskolen i Danmark och arbetade fram ett stort antal kokböcker åt en känd schweizisk kock, som han också är manager åt. År 2004 grundade han kommunikationsbyrån guzo.