Bläddra

Grafisk design, Övningar · fakta · inspiration

Kategorier: Barnböcker, ungdomsböcker och läromedel Läromedel Läromedel: bild och form Läromedel: formgivning

Grafisk design, Övningar · fakta · inspiration

Kategorier: Barnböcker, ungdomsböcker och läromedel Läromedel Läromedel: bild och form Läromedel: formgivning
Köp här
Grafisk design, övningar · fakta · inspiration
är en inspirationsbok i grafisk design. Boken innehåller ett femtiotal varierande grafiska designövningar spetsat med fakta och tips om bland annat typografi och layout. Boken passar dig som går en kurs i grafisk design, läser grafisk kommunikation på gymnasienivå eller har grafisk design som hobby.
Boken täcker delar av det centrala innehållet i gymnasieskolans kurser: Grafisk illustration 1-2 och Grafisk kommunikation 1-2.
Boken passar alla med intresse för grafisk design – oavsett om du arbetar, studerar eller bara skapar för att det är kul. I dag är det inte bara vi som arbetar med grafisk design som har möjlighet att skapa grafiska produkter. Ni är många som gör egna fotoböcker, lägger text på foton och videos i sociala medier och skapar vackra inbjudningskort till privata fester. Utbildningarna inom grafisk design är många och intresset verkar stort. Därför hoppas jag att denna bok ska ge dig både kunskap att göra ännu snyggare och tydligare grafiska produkter samt fungera som en inspirationsbok när idéerna tar slut. Kanske är det några av mina tips som får dig att formge på ditt allra bästa sätt? Kanske är det en kombination av tre övningar som får dig att producera något du aldrig lyckats med förut? Kanske kan denna bok hjälpa dig att få utlopp för all kreativitet som finns inom dig? Jag hoppas det!
Grafisk design, övningar · fakta · inspiration ingår i en serie från Didacta förlag AB. I serien finns även boken Kreativt skrivande, övningar · fakta · inspiration av Lina Frid och Fridha Henderson.