Bläddra

Happy days med Jamie Oliver

Kategorier: Livsstil, hobby och fritid Mat och dryck
Köp här

Happy days med Jamie Oliver

Kategorier: Livsstil, hobby och fritid Mat och dryck
Köp här

Jamie Oliver, en av Englands mest älskade kockar, kommer nu med Happy Days med Jamie Oliver, den fjärde boken med Den nakna kocken på svenska. Boken baseras på TV-serien Jamie Olivers Happy Days Live, som också legat till grund för en bejublad internationell matlagningsturné.

Filosofin i Jamie Olivers matlagning är som alltid att hitta de bästa ingredienserna och göra god, lättlagad mat att umgås kring, med ett minimum av krångel. För Jamie Oliver handlar mat om just detta att ha kul, äta bra och umgås runt grytorna med vänner och familj.

Liksom hans tre första böcker är Happy Days fylld med frestande recept och bilder på sallader, pasta, kött, fisk, bröd och desserter för alla tillfällen. I kapitlet Fem snabba snor han ihop några verkligt goda middagar som gjorda för när du kommer hem sent en kväll från jobbet. I kapitlet Barnens klubb lagar Jamie några enkla rätter där barnen kan vara med. Tanken är att uppmuntra föräldrar att laga mat tillsammans med sina barn. Låt barnen vara med i köket och krydda, hälla på olivoljan eller baka de kommer att älska det! Ur innehållet: Fem snabba rätter, Enkla sallader, Massor av vego, Brödets underbara värld, Desserter, Barnens klubb, Pasta, Dressingar, Lite näringslära (du är vad du äter!)

Ta det med humor, gör det enkelt och ställ fram ölen! Och använd händerna när du lagar mat känn, smaka, lukta och gör det till en konstart. Jamie Oliver