Bläddra

Happy-listan

Kategorier: Ande, kropp och själ Hälsa, relationer och personlig utveckling

Happy-listan

Kategorier: Ande, kropp och själ Hälsa, relationer och personlig utveckling
Köp här

Happy-listan är en samling positiva listor. Det är ett busenkelt sätt att beskriva sitt liv på, samtidigt som det får dig att enbart fokusera på det som gör dig lycklig.

Du fyller enkelt i en eller flera listor när som helst du känner för det. På nolltid har du en bok sprängfylld av glädje perfekt att ta fram om du har en dålig dag eller när du vill minnas glada stunder i livet.

Om boken i media:
"En massa positiva fylla-i-listor för att du alltid ska ha ett lyckopiller nära till hands finns i den här nya härliga boken från Nicotext. Bli påmind om glada minnen och bygg upp din självkänsla på ett kreativt sätt!"
Hälsa & Fitness, nr 4, 2019

"Stanna upp i vardagen och ge dig själv en klapp på axeln. Happy-listan (Nicotext) är en bok fylld med positiva listor att fylla i roliga händelser och glada minnen."
Hemmets Journal, 20 december 2018

"En del samlar på frimärken, andra på glädjefyllda minnen. Genom att skriva ner positiva händelser i boken Happy listan får du en nostalgisk resa genom livets roliga händelser, goda gärningar och lyckade prestationer, samtidigt som du skapar en lång komma-ihåg-lista över livets höjdpunkter."

Aftonbladet Söndag, 26 maj 2019