Bläddra

Härliga helg : smarta menyer – morgon – middag – kväll

Kategorier: Livsstil, hobby och fritid Mat och dryck
Köp här

Härliga helg : smarta menyer – morgon – middag – kväll

Kategorier: Livsstil, hobby och fritid Mat och dryck
Köp här
Härliga helg är en inspirerande matbok som hjälper dig att njuta av din ledighet. Här bjuder Anna Jonassen och ELLE mat & vin på smarta bufféer som passar morgon, middag, kväll. Förrätter, huvudrätter, efterrätter. Smårätter som kan kombineras eller ätas var för sig.

Sparka av dig skorna, knyt upp slipsen och njut!

Vissa helger har man energi över till fest, andra vill man bara dra sig undan och mysa i tv-soffan. Helgen är ju lång, använd söndagen till att bjuda familjen på en mustig gryta eller lång frukost med färska frallor och nyttiga smoothies. Gör det enkelt och samtidigt lite nytt på fredag och hotta upp de obligatoriska tacosen med olika fyllningar som passar både vuxna och barn.

I den här boken finns inga långa ingredienslistor och krångliga receptbeskrivningar. Det som inte går enkelt att förbereda går snabbt att laga. Även den som lagar maten ska hinna umgås, äta och njuta av sin härliga helg!

Ur innehållet: fredagsmys fransk bistromat skaldjursfrossa middag under bar himmel partyhelg på balkongen tapashelg grillkväll romantisk middag