Bläddra

Hur länge orkar vi hänga med i livets spel?

Kategorier: Ande, kropp och själ Hälsa, relationer och personlig utveckling Livet efter detta, reinkarnation och tidigare liv Parapsykologi och psykiska fenomen

Hur länge orkar vi hänga med i livets spel?

Kategorier: Ande, kropp och själ Hälsa, relationer och personlig utveckling Livet efter detta, reinkarnation och tidigare liv Parapsykologi och psykiska fenomen
Köp här

Hur länge orkar vi hänga med i livets spel? av Anette Larsson.

De inre världarna ger svar!

Vi har många svar inom oss och vi är aldrig ensamma. Det kan sammanfatta budskapen i berättelsen ”Hur länge orkar vi hänga med i livets spel?” av författaren Anette Larsson.

För att bli hela, behöver vi möta, se och känna våra gamla sår – för att sedan kunna släppa dem. I Anettes värld finns det också ytterligare en dimension som behöver helas – skadorna från våra tidigare liv.  – Jag tror på tidigare liv och att detta påverkar oss ovanpå det rent genetiska vi har i arvsmassan, anser Anette. Även tankens kraft är viktig i helandeprocesser – särskilt om vi agerar utifrån kärlek, menar hon. – Hur ofta lyssnar vi på hjärtat, istället för huvudet, och vad har vi gått igenom för att uppleva att vårt hjärta är stängt? Hur kan vi öppna det? Vill, och vågar, vi? frågar sig Anette.


Om boken:

Vi har alla blivit inbjudna till ett spel utan givna regler. Kan vi någonsin få utträde för att slippa delta i projiceringar och manipulation och istället ägna oss åt ren kärlek och omtanke? När ska vi våga vara sanna mot oss själva och sluta spela för att behaga eller ge oss på andra?

Nedbäddad i sin varma säng ser Mayinne hur hon i en tidigare inkarnation med långsamma steg går mot den bödel som hon har känt i hela sitt liv. Även andra liv passerar revy. Hur mycket är hon beredd att ta in för att läka de gamla ärr som gör sig påminda under livets alla ytor? Vad fodras av henne i spelet som pågår i det projekt som kallas Jorden? Även om hon har tilltro till att änglarna är med, förstår hon inte hur de ska kunna hjälpa henne. Vad kan hon göra för att överleva?

Tiden är mogen att möta våra sanna jag, men vad förväntas av oss i de liv vi blir tilldelade? Vem är du i detta livspussel och hur använder du dina spelregler?


Om Anette:

Anette har rötter i Skåne samt i de inre världarna. Hon äger en tro som går bortom de fysiska sinnena, minnen som visar sig i bilder bakom näthinnan. Hon brinner passionerat för att skriva och skapa och hon fascineras av människor. Hennes tacksamhet är evig över resorna hon gjort och över alla som har hjälpt henne till den hon är idag - samt allt som lett henne till ett liv i balans och förmågan att känna riktig glädje.