Bläddra

Ljuskoden

Kategorier: Ande, kropp och själ Ande, kropp och själ: tänkande och praktik Hälsa, relationer och personlig utveckling
Köp här

Ljuskoden

Kategorier: Ande, kropp och själ Ande, kropp och själ: tänkande och praktik Hälsa, relationer och personlig utveckling
Köp här
LÄR DIG TA FRAM DITT INRE LJUS OCH SKAPA MER VÄLMÅENDE, HARMONI OCH KÄRLEK I DITT LIV!

Alla människor vet innerst inne att de är komna ur kärlek och att de bär med sig av denna oändliga och överflödande goda kraft till livet. Och att dess syfte är att den ska avancera och utvecklas med varje människa så mycket som möjligt.

Den upplysande kraften finns inom oss alla och gudomligheten vill att vi använder oss av den för att vi ska kunna leva helt och fullt i ljuset av vår kärleksfulla förmåga! Det vill säga i ljusets och kärlekens goda energi tillstånd!

Du som läser boken kommer uppleva hur du kopplar upp dig på frekvensen av ditt eget själsliga ljus, som i sin tur återkopplar din energi med skapelsens ljus och dess källa av villkorslös kärlek!

Den kärleksfulla energin och det gudomliga ljuset anpassar sig till den själsliga individens förmåga att förstå och expanderar mer och mer för varje gång som denne läser ur boken!

Boken är gudomligt kodad! Vilket innebär att du som läser och tar del av den får hjälp med att förstå hur du utvecklar din egen kontakt med ditt inre ljus och skapar mirakel i ditt liv!