Bläddra

Lunchmackor

Kategorier: Livsstil, hobby och fritid Mat och dryck Matlagning och kokböcker

Lunchmackor

Kategorier: Livsstil, hobby och fritid Mat och dryck Matlagning och kokböcker
Köp här

"Det stjärnbagaren Daniel Lindeberg inte vet om smörgåsar är inte värt att veta."

Café

"Inom alla kategorier finns det mackor med inspiration från världens olika hörn, guld värt för den som vill kunna hitta asiatiskt, amerikanskt, franskt och svenskt i en och samma bok. . Detta är en bok för alla mackälskare, men också för oss som gillar en riktigt snygg kokbok."

BTJ

Smörgåsen är en perfekt men ändå anspråkslös plattform för att börja ta ut svängarna i köket. I den här boken skapar stjärnbagaren Daniel Lindeberg lunchmackor med inspiration från världens alla kök - mackor som passar lika bra på jobbet, utflykten eller som en grym helgbrunch hemma.

I Daniels mackvärld hittar du smaker med amerikanska, kubanska, koreanska och nordiska inslag, och dessutom ett antal brödrecept - från olika varianter på flatbreads till brioche, baguetter och tortillas. Har du inte gjort en grilled cheese, pulled pork sandwich, Tokyo lax eller en het macka med sidfläsk och chili är det dags nu.

Sagt om boken:

"I stjärnbagaren Daniel Lindebergs nya bok med den självklara titeln 'Lunchmackor' hittar jag ännu fler recept som måste provas till helgens luncher."

SvD

"Mackor 2.0"

Expressen Söndag

"Tokyo, Haninge, New York, Vietnam eller Bologna. Vilken plats mackmakaren Daniel Lindeberg än hämtat sin inspiration ifrån så smakar mackorna något alldeles extra."

Aftonbladet Godare

"fullproppad med goda tips och läckra smakkombinationer."

Allas

"Kort sagt ett mackornas uppslagsverk att inspireras av för vårens och sommarens picknick och faktiskt också för hela årets luncher."

Fokus

"Makalösa mackor. ... I boken Lunchmackor bjuder Daniel Lindeberg på några riktiga godingar med smaker från världens alla hörn."

Allt i Hemmet