Bläddra

Mat med vänner

Kategorier: Kokböcker av tv- / kändiskockar Livsstil, hobby och fritid Mat och dryck

Mat med vänner

Kategorier: Kokböcker av tv- / kändiskockar Livsstil, hobby och fritid Mat och dryck
Köp här

»fullmatad med sköna recept att laga på hemmaplan«
TT Spektra

»många fina recept <...> underbara bilder <...> häriga måltider med familjeliv«
www.bokhunger.blogg.se

»inspirerande med många vackra bilder«
www.boktipsaren.se

Följ med hem till den världsberömde kocken Gordon Ramsay. Här deltar både familj och vänner i matlagningen. Hans hemmakök är en avslappnad miljö där matlagning bara är roligt. Boken innehåller fler än 100 av hans favoritrecept - alla präglade av hans osvikliga förmåga att laga fantastisk mat.

Gordon Ramsay älskar mat och njuter av att utveckla det bästa av det traditionella köket. Mat med vänner är fylld av hans favoritversioner av välkända klassiska rätter. Prova en långsamt tillagad rätt som honungsglaserad skinka, eller majskyckling med bräserade ärter och lök, eller bjud hem vänner på en söndagslunch med helstekt entrecôte med karamelliserad schalottenlök och rödvinssky. Låt barnen vara med och göra bärtarteletter med vanilj- och persikokräm eller en härlig citronmarängpaj.

Gordon Ramsay är en av världens allra mest kända kockar och har personligen tilldelats dussinet Michelin-stjärnor. Han har producerat flera bästsäljande kokböcker, en framgångsrik självbiografi och är stjärnan i en mängd populära teve-serier från restaurangvärlden, som de prisbelönta Elake kocken, Hell’s Kitchen och The F Word. Gordon Ramsay föddes i Skottland 1966 men bor numera i London tillsammans med sin fru Tana och deras fyra barn.