Bläddra

Mauds lättlagade favoriter – på 15, 20 eller 30 minuter

Kategorier: Livsstil, hobby och fritid Mat och dryck Snabba och enkla recept
Köp här

Mauds lättlagade favoriter – på 15, 20 eller 30 minuter

Kategorier: Livsstil, hobby och fritid Mat och dryck Snabba och enkla recept
Köp här

Laga och ät gott, vardag som fest, snabbt och enkelt! Här finns inspirerande recept för alla dagar! Boken är tematiskt indelad i kötträtter – med allt från lätt biffsallad till härligt mustiga grytor, läckra kycklingrätter, fräscha fiskrecept, många gröna rätter och matiga sallader, smått och gott samt ljuvliga desserter …
Det är en efterlängtad samling av de mest uppskattade och efterfrågade recepten ur Maud Onnermarks populära kokböcker – här finns också många helt nya recept på framtida favoriter. Alla recept bär Mauds signum: de är väl beprövade, okrångliga, enkla att följa, snabba att få till och ljuvligt goda.
Här finns härliga råvaror och spännande smakkombinationer, bara receptnamnen får det att vattnas i munnen: Grillad tonfisk med vattenmelonsallad, Västerbottenspanerad kyckling, Rödbetor med hallonvinägrett och fetaost, Citronkycklingfilé med rucola, Räk- och papayasallad, Köttfärsyakiniku, Tonfisk på sicilianskt vis, Kalvfärsbollar med salvia och citron, Grillad fisk med mango- och avokadokompott ... Och fina tillbehör: Tomat- och paprikasås med mandel, Morotssallad med solrosfrön eller Auberginer med tomatsås och även praktiska picknickrecept som fylld baguette, goda röror, smakrik paj. Avslutningsvis underbara desserter som Persikor i vin, Citrussallad med mandelfras och Glace au four.
Recepten är märkta med en symbol som visar hur snabbt man svänger ihop dem: på 15, 20 eller 30 minuter!