Bläddra

Multimatte Problemlösning B

Kategorier: Matematik Matematik och naturvetenskap
Köp här

Multimatte Problemlösning B

Kategorier: Matematik Matematik och naturvetenskap
Köp här
MultiMatte

MultiMatte utvecklar, tränar och befäster goda tankestrategier. Mottot är Bara man förstår är matte ett roligt ämne. Här finns roliga, kreativa uppgifter som utmanar och färdighetstränar efter behov.

Upptäck matematiken
Här får eleverna i förskoleklass upptäcka all matematik omkring oss, i kreativt och undersökande arbete. Separat handledning.

Räknemetoder I, II, III
De tre böckerna, en per årskurs, utvecklar elevernas taluppfattning och huvudräkningsförmåga. Leder till djupare matematisk förståelse.

Problemlösning A och B
Problemlösning är matematikens kärna, och i böckerna finns många olika sorters problemuppgifter och lösningsstrategier. Eleverna i årskurs 1 börjar med A-boken för att efterhand övergå till B-boken.

Geometri och mätningar A och B
Här utvecklar eleverna en grundläggande förståelse för geometrin och mätbegreppen omkring oss. Barnen i årskurs 1 börjar med A-boken för att efterhand övergå till B-boken.

Lärarmaterial
Lärarpärmen ger teoretisk bakgrund och direkta anvisningar kopplade till sidorna i grundböckerna.

Kopieringsunderlag i pärm
Innehåller fler arbetsuppgifter samt hemuppgifter. Här finns även MultiTräna på cd-rom för PC med färdighetsträning kopplad till böckerna Räknemetoder bara att skriva ut!

MultiTräna häften
MultiTräna finns även förpackad i sex olika häften med ökad svårighetsgrad som ger varje elev en grundläggande mängd färdighetsträning.

MultiTräna elvens cd-rom
Här finns färdighetsträning till Räknemetoder för individuell träning vid datorn.