Bläddra

Stora boken om fotboll

Kategorier: Sport, idrott och friluftsliv
Köp här

Stora boken om fotboll

Kategorier: Sport, idrott och friluftsliv
Köp här
Allt du behöver veta om fotboll!

Zlatan: Hårda fakta blev 2016 en stor succé genom att kombinera alla sorters fakta om Zlatan Ibrahimovi med en stor kärlek till sporten fotboll och inte minst till grafisk form.
I Stora boken om fotboll tar teamet bakom den boken över samma unika formel till fotbollen i sin helhet. Här bjuds på alla grundläggande utgångspunkter i spelet fotboll historia, regler, taktik men självklart också alla möjliga och omöjliga sorters fakta om spelare, klubbar, VM, Champions League, Allsvenskan, etc.
Vi möter de största legenderna i fotbollens historia, men också de mest mytomspunna klubbarna, landslagen, tränarna, domarna, arenorna.
Designen och layouten är som i fallet Zlatan: Hårda fakta minutiöst detaljerad: klubbdräkter, klubbmärken, pokaler, arenor allt skildras på ett sätt som gör att betraktaren blir en gäst i grafiken.
Totalt handlar det om mer än 400 sidor och den självklara julklappen till unga och gamla fotbollsnördar. Ett rikt illustrerat praktverk, tryckt i fyrfärg med över 500 specialgjorda illustrationer samt ett stort antal fotografier som summerar alla aspekter på fotboll nu och då. En fotbollens motsvarighet till Guinness Rekordbok.

LARS NYLIN är författare (Zlatan: Hårda fakta, Svenska sportklassiker), expert på sportstatistik och har skrivit om fotboll i bland annat Sportbladet, DN och Offside.
LARS SUNDH är bokens formgivare och redaktör och hade samma roll i Zlatan: Hårda fakta.

Sagt om Zlatan: Hårda fakta:

»Statistikern och fotbollsnörden myser, det blir knappast bättre än så här!« Betyg 5 av 5 | Fredrik Malmquist, BTJ

»En massiv faktabok lika tung, elegant och lekfull som Zlatan på planen.« | Jan Gradvall, DI Weekend

»Om du tillhör dem som inte kan få nog av fotbollsstjärnan så är nya hyllningsboken Zlatan: Hårda fakta ett måsteköp!« | Aftonbladet

»Man behöver minst två böcker om Zlatan Ibrahimovi hemma. Den ena är såklart hans egen Jag är Zlatan Ibrahimovi , den andra är den här. Över 432 maffiga, intressanta och snygga sidor har författarna Lars Nylin och Lars Sundh (form) plockat fram rolig info om Zlatans karriär. Mycket god läsning i en strålande form.« | Café