Bläddra

Strängar av energi

Kategorier: Ande, kropp och själ Hälsa, relationer och personlig utveckling

Strängar av energi

Kategorier: Ande, kropp och själ Hälsa, relationer och personlig utveckling
Köp här

Uråldriga traditioner berättar för oss att det finns kablar, trådar, slingor och fibrer av energi som flödar till och genom oss och kopplar oss till allt och alla i universum. Vissa energisträngar får oss att känna oss levande och att livet pulserar. Andra sänker och försvagar oss. De flesta av oss är inte medvetna om dessa energisträngar, men de är extremt kraftfulla krafter som omger oss varje dag.     

Denise Linn visar hur du släpper de strängar som hindrar dig och stärker dem som läker dig. Hon delar metoder hon personligen praktiserat genom åren för att hjälpa dig att uppnå fred och balans i ditt liv.     

Strängar av energi utforskar sambandet mellan chakran, andning, meditation, visualisering, ljudläkning och mer och tar hjälp av en mängd olika verktyg, inklusive dowsing, smudging, sångskålar och kristaller.

En insiktsfull och pedagogisk bok som inte bara visar oss hur de invecklade energibanden i våra liv och universum fungerar. Den lär oss också att livet är en enda oavbruten kedja om att ge och ta emot energi. Du kan styra denna underbara, intelligenta energi och använda den för att vägleda dig på din väg mot lycka, välstånd och välbefinnande. /John Holland, författare

Denise Linns personliga resa började med en nära-döden-upplevelse när hon var 17 år. Hennes omvälvande upplevelse förde henne på ett andligt uppdrag att utforska healingtraditioner i olika kulturer världen över, däribland den från hennes egna Cherokee förfäder. Hennes 19 böcker finns översatta till 29 språk. Denise bor i norra Kalifornien men håller seminarier över hela  världen.