Bläddra

Världens sportbitar : byggt och berättat av Stefan Holm

Kategorier: Sport, idrott och friluftsliv
Köp här

Världens sportbitar : byggt och berättat av Stefan Holm

Kategorier: Sport, idrott och friluftsliv
Köp här

Episka byggen och personliga berättelser i bokstavligt talat världsklass!

2018 gladde Stefan Holm sa va l sportfantaster som Legono rdar med boken Svenska sportbitar. Men som OS-guldmedaljör och numer även medlem i den internationella olympiska kommittén, vill höjdhoppsgurun/Legomästaren Stefan Holm förstås inte stanna vid Sveriges gränser. Med hela världen och dess atleter som utgångspunkt kommer nu därför uppföljaren Världens sportbitar.

Episka sporthändelser bit för bit
Precis som i den svenska förlagan innehåller Världens sportbitar några av den mest minnesvärda sportögonblicken i modern tid bit för bit återgivna i Lego, och dessutom personligt kommenterade av Stefan Holm som själv var närvarande vid flera av dem. Det ger läsaren flera unika och nya perspektiv även på riktigt klassiska händelser. Alla fantastiska kreationer, som samtliga kommit till i Stefan Holms egna omtalade Legorum, är vackert fotograferade av Mikael Solebris.

Ständigt aktuell mångsysslare
Stefan Holm är idag, vid sidan om sitt jobb som delegat i olympiska kommittén, engagerad höjdhoppstränare, föreläsare, krönikör och legobyggare (han bygger även professionellt på uppdrag). Som författare har han flera böcker i bagaget, senast den illustrerade barnboken Zombien i kombin som gavs ut på Pug Förlag mars 2019.