Bläddra

Hemkomsten

Köp här

Hemkomsten

Köp här
Uppläsare: Susanna Lundbladh

Ännu en gång visar Maeve Binchy - en av vår tids mest lästa författare - prov på sin mästerliga berättarkonst och makalösa insikt i "hjärtats angelägenheter". I Hemkomsten möter vi älskande par, döttrar och främlingar, äkta män och hustrur; starka, övertygande berättelser fyllda av humor och allvar, som livet självt.

Här finns berättelsen om det första intryckets bedrägliga sken; en man och en kvinna som från början föraktar varandra för att sedan helt ändra uppfattning... En sekreterares tysta men passionerade förälskelse i chefen, en förälskelse som prövas under en affärsresa... Den osäkra hustrun som klänger sig fast vid ordning och reda, för att upptäcka att kaos kan vara förlösande... Två människor som på resa möts av en slump, förväxlar sitt bagage och upptäcker att när du öppnar en främlings väska kliver du in i hans liv...

Och många fler berättelser som skildrar gripande, ironiska och ofta humoristiska livsupplevelser. Hemkomsten är en resa rakt in i människohjärtat – underhållande och fängslande läsning som säkert kommer att framkalla många igenkännande leenden.
Översättning av Synnöve Olsson

5 CD - ca 5,5 timmar