Bläddra

Ansiktet utåt – Om service i frontlinjen och korta kundkontakter

Kategorier: Ekonomi, finansväsen, näringsliv och management
Köp här

Ansiktet utåt – Om service i frontlinjen och korta kundkontakter

Kategorier: Ekonomi, finansväsen, näringsliv och management
Köp här
Att kunden står i centrum är en självklarhet inom alla serviceyrken. Hur företagets "ansikte utåt" uppfattas är därför särskilt viktigt. I Ansiktet utåt riktas allt intresse mot dig som är verksam med kundservice och som därmed är bärare av företagets eller myndighetens ansikte utåt. Behoven av god och personlig service finns överallt där människor träffas i professionella sammanhang.

Läs mer
Att kunden står i centrum är en självklarhet inom alla serviceyrken. Hur företagets "ansikte utåt" uppfattas är därför särskilt viktigt. I boken Ansiktet utåt riktas allt intresse mot dig som är verksam med kundservice i någon form och som därmed är bärare av företagets eller myndighetens ansikte utåt. Behoven av god och personlig service finns överallt där människor träffas i professionella sammanhang.

Vi vänder oss till dig som arbetar inom försäljning och service, till exempel inom olika former av callcenter eller support. Du som är sekreterare eller assistent ligger också i frontlinjen för att utåt och inåt representera din chef, din avdelning eller kanske hela företaget.

Din roll är ofta central och avgörande och därmed finns också behov av kompetensutveckling, stöd och ständig kontakt inåt mot företaget.

Ansiktet utåt sätter dig i fokus för att du ska utveckla dig i ditt jobb och dessutom som person. Boken utgör ett kraftfullt verktyg för att du ska nå framgång i kontakterna med dina kunder och dessutom i relationerna till din chef och dina arbetskamrater.

John Nyström, är författare och läkare med erfarenhet av att varje dag förmedla och "sälja" budskap och åtgärder i sjukvården. Monica Wallén, är beteendevetare med tidigare inriktning på försäljning och affärsutveckling. Arbetar nu med utbildningar med tonvikt på bland annat säljprocessen, kundservice och marknadskommunikation.