Bläddra

Steps. 2, Teacher’s Book

Kategorier: Barnböcker, ungdomsböcker och läromedel Läromedel Läromedel: modersmål Läromedel: språk

Steps. 2, Teacher’s Book

Kategorier: Barnböcker, ungdomsböcker och läromedel Läromedel Läromedel: modersmål Läromedel: språk
Steps 

Med Steps kan du börja i förskoleklass, årskurs 1, 2, 3 eller 4 och fortsätta till och med årskurs 6. Steps har en tydlig grundstruktur, fylld med texter, omväxlande övningar och kreativa projekt. Projekten avslutar varje tema och de har en noggrann arbetsgång och resulterar alltid i en produkt, t tex en affisch eller ett memoryspel. Genom målet Learning to Learn får eleven hjälp att hitta inlärningsstrategier för de olika färdigheterna och samtidigt nöts grammatiken in, utan att lyftas upp på en abstrakt svårbegriplig nivå.

Teachers Book ger läraren hjälp med detaljerad lektionsplanering och extraövningar och här finns också information till föräldrarna.

Börja med allt-i-ett-boken Early Steps i årskurs 3 och fortsätt med Steps 1 Head Start, Coursebook och Activity Book. Eller börja i fyran med Steps 1 Beginners. I årskurs 5 och 6 arbetar alla med Steps 2 resp. Steps 3, Coursebooks och Activity Books.

I Coursebooks hittar du alla texter och muntliga övningar och i Activity Books finns de skriftliga övningarna. Dessutom finns cd-paket och lärarhandledning till varje årskurs.