Bläddra

Spirit Hacking

Kategorier: Ande, kropp och själ Ande, kropp och själ: tänkande och praktik Hälsa, relationer och personlig utveckling
Köp här

Spirit Hacking

Kategorier: Ande, kropp och själ Ande, kropp och själ: tänkande och praktik Hälsa, relationer och personlig utveckling
Köp här

Spirit Hacking delar Shaman Durek med sig av schamantekniker som kommer att förändra ditt liv och stärka ditt inre. Lär dig hur du blir fri från rädsla och mörker och i stället fyller livet med ljus, positiv energi och styrka.

Shaman Dureks djärva och stundtals kontroversiella idéer vänder upp och ner på vår syn på oss själva och omvärlden. Han menar att vi är inne i en tid av mörker som han kallar mörkläggningen. I boken visar han hur vi med hjälp av uråldriga schamantekniker kan träda ut ur mörkläggningen och ta oss till en punkt där vi kan växa och utvecklas. Utvecklingen är både individuell och kollektiv: Var och en som lämnar mörkret bakom sig kommer så småningom att kunna hjälpa andra att göra detsamma så att vi tillsammans får uppleva ljuset.

Shaman Durek besitter en djup och uråldrig visdom som han nu delar med sig av på ett friskt och nymodigt sätt. I Spirit Hacking ruskar han om oss läsare och förser oss med de verktyg vi behöver för att navigera i den tumultartade tid som vi lever i. Målet är att vi ska bli lyckliga, insiktsfulla och välmående individer som sprakar av liv och kraft.