Bläddra

Älska chili

Kategorier: Livsstil, hobby och fritid Mat och dryck
Köp här

Älska chili

Kategorier: Livsstil, hobby och fritid Mat och dryck
Köp här

UPPDATERING 2021: Boken Älska chili finns nu i omarbetad och utökad upplaga!
Det här hyllade verket tar läsaren från frö till frukt och från frukt till färdig rätt. Perfekt som kunskapskälla och inspirerande guide för nybörjaren, men med sina många underhållande skrönor och överraskande fakta precis lika het för den inbitne chilifantasten.

Blir pannkakor godare med chili? Såklart! Kan man odla chili i garderoben? Absolut! Och visst sitter väl styrkan i fröna? Ja, och det går isbjörnar på gatorna i Klippan? Sanningarna om chili är många, ,en chiliälskarna är om möjligt ännu fler. Det bevisar om inte annat alla de grupper och sidor på Facebook som får tusentals entusiaster att gilla, dela och diskutera denna vackra, heta frukt.

Bakom boken Älska Chili står chiliodlaren och grillfantasten Björn Mineur (tidigare Johansson), skåningen som driver en egen chilifarm och engagerar tusentals följare via sin Facebooksida Chililovers. Tillsammans med författarna/journalisterna David Stark och Jennifer Bark liksom den prisade art directorn/matfotografen Jonas Larsson har han skapat boken som tar chilikärlek till en ny nivå.


Aldrig tidigare har en svensk bok samlat så många kryddstarka historier, kalla (nåja) fakta och glödheta recep!