Bläddra

Amigos – Tema:Te quiero Buen provecho

Kategorier: Barnböcker, ungdomsböcker och läromedel Läromedel Läromedel: språk
Köp här

Amigos – Tema:Te quiero Buen provecho

Kategorier: Barnböcker, ungdomsböcker och läromedel Läromedel Läromedel: språk
Köp här
Kärlek, djur och drama.
Mat, pyssel och teater ger liv och variation åt din undervisning!
Med Libers tema-häften får eleven möjlighet till aktiverande läsning kring olika teman med spännande och varierat innehåll. I texterna möter läsaren både vardagliga saker och mer ovanliga företeelser, alltså inte bara om det som traditionellt hör ihop med målspråkslandet.

Läs mer
Häftena kan användas antingen som komplement läroboken eller fristående.
Varje tema finns på spanska, tyska och franska, bearbetade och nivåanpassade för respektive språk.
Tema Amigos är en serie häften som passar bra för den som vill skaffa sig lättillgänglig fördjupning inom ett special- eller intresseområde och eleven får här hjälp med fakta, bilder, idéer, tankekartor, översikter och ordförråd.
Tre teman i två häften
Bonbones variados är ett ”knep-och-knåp”–häfte med mycket blandat innehåll. Här finns bildrebusar, frågelekar, vitsar, ordgåtor och mycket annat. Häftet avslutas med några lätta lästexter. Häftet är särskilt lämpligt för år 7/8.
El mundo de los animales/Misterios policiales är ett dubbelhäfte där den första halvan berättar spännande fakta från djurens värld, alltifrån hus- och keldjur till ”minimonster” i form av gigantiska spindlar och insekter. Också de riktigt stora afrikanska och asiatiska nationalparksdjuren finns med. I Misterios policiales, som är temat för häftets andra halva, får eleverna stifta bekantskap med några kända och några mindre kända detektiver och deras medhjälpare samt vara med och lösa några spännande och kluriga deckargåtor. Lämpar sig för användning fr.o.m. år 7.